Erva Company, uw betrouwbare partner in outsourcing

Erva Company is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van gemotiveerd en betrouwbaar personeel voor diverse sectoren. Heeft uw organisatie behoefte aan toegewijde en competente medewerkers? Zo ja, dan kan Erva Company uw ideale partner zijn. Onze missie is om uw personeelsbehoeften te vervullen met hooggekwalificeerde en gemotiveerde werknemers die klaar staan om de handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan het succes van uw bedrijf. Wat maakt Erva Company anders dan anderen? Hier zijn enkele kernpunten die onze dienstverlening onderscheiden:

Ruime expertise

Wij beschikken over een uitgebreide pool van ervaren medewerkers in de (voedings-)productie, met inbegrip van operatoren, inpakkers en polyvalente arbeiders. Onze werknemers zijn echter veelzijdig en kunnen in verschillende sectoren en functies worden ingezet.

Opleidingsmogelijkheden

Als toegewijde werkgever voorzien wij onze werknemers van de nodige opleidingen, waaronder specifieke certificeringen zoals heftruckattesten. We streven naar continue groei en ontwikkeling om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Betrouwbaarheid

Onze werknemers staan op onze eigen payroll, wat betekent dat wij een directe werkgever zijn en geen interimkantoor. We zijn er trots op dat veel van onze medewerkers een vast dienst verband bij ons hebben, wat getuigt van hun betrouwbaarheid en toewijding.

Mobiliteit

Dankzij ons eigen wagenpark kunnen onze medewerkers zich moeiteloos naar verschillende locaties verplaatsen, zonder problemen met betrekking tot vervoer. Hierdoor verminderen we uitval en verhogen we flexibiliteit.

Vlotte communicatie en administratie

Wij begrijpen het belang van een naadlozen samenwerking en bieden efficiënte communicatie en administratieve ondersteuning.

Vervanging bij ziekte of vakantie

Wanneer één van onze medewerkers niet beschikbaar is vanwege ziekte of vakantie, zorgen wij voor een geschikte vervanging zodat het werk gewoon verder gezet kan worden.

Kostenbeheer

Wij dragen de kosten voor vervoer, ziekte, verzekering, arbeidsongevallen en nog meer, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder onverwachte financiële lasten.