Jouw toekomst begint hier!

Ben je op zoek naar een boeiende carrière in de productie van voeding of logistiek? Bij Erva Company verwelkomen we gemotiveerde en flexibele individuen die klaar zijn om hun vaardigheden te laten schitteren.

Ontdek waarom jij je toekomst bij ons zou moeten beginnen.

Ruime expertise

Wij beschikken over een uitgebreide pool van ervaren medewerkers in de (voedings-)productie, met inbegrip van operatoren, inpakkers en polyvalente arbeiders. Onze werknemers zijn echter veelzijdig en kunnen in verschillende sectoren en functies worden ingezet.

Opleidingen

Als toegewijde werkgever voorzien wij onze werknemers van de nodige opleidingen, waaronder specifieke certificeringen zoals heftruckattesten. We streven naar continue groei en ontwikkeling om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Betrouwbaarheid

Onze werknemers staan op onze eigen payroll, wat betekent dat wij een directe werkgever zijn en geen interimkantoor. We zijn er trots op dat veel van onze medewerkers een vast dienst verband bij ons hebben, wat getuigt van hun betrouwbaarheid en toewijding.

Mobiliteit

Dankzij ons eigen wagenpark kunnen onze medewerkers zich moeiteloos naar verschillende locaties verplaatsen, zonder problemen met betrekking tot vervoer. Hierdoor verminderen we uitval en verhogen we flexibiliteit.

Kostenbeheer

Wij dragen de kosten voor vervoer, ziekte, verzekering, arbeidsongevallen en nog meer, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder onverwachte financiële lasten.

Vlotte communicatie en administratie

Wij begrijpen het belang van een naadlozen samenwerking en bieden efficiënte communicatie en administratieve ondersteuning.

Vervanging bij ziekte of vakantie

Wanneer één van onze medewerkers niet beschikbaar is vanwege ziekte of vakantie, zorgen wij voor een geschikte vervanging zodat het werk gewoon verder gezet kan worden.

Hoe word je lid van ons team?

Ontdek je mogelijkheden!
Kies je regio op de kaart hieronder en solliciteer vandaag nog bij Erva Company.

Sluit je aan, groei met ons mee en maak deel uit van ons team. Solliciteer nu!

  • Werk in jouw regio
  • Groei mee met ons
  • Nog een USP